kerstmarkt antwerpen Bezoek de kerstmarkt in Antwerpen. Een heerlijk uitje voor het hele gezin! Zodra de dagen weer korter worden en de temperatuur gaat zakken, komen bij veel mensen de kerstkriebels weer opzetten. ’s Avonds thuis op de bank met een lekker wijntje de kookboeken doorbladeren op zoek naar het juiste menu. Terwijl de verlanglijstjes worden uitgewisseld.
Let op: De hotels tijdens de kerstmarkt raken snel vol! Toch zijn er nog plekken

trein trein kerstmarkt antwerpen Tip van de redactie:
Met de trein naar de Kerstmarkt

Wist u dat u momenteel heel voordelig met de trein naar de kerstmarkt in Antwerpen kunt gaan. Al vanaf €29,- met de Thalys !
Lees meer over de trein naar Antwerpen

Natuurlijk moet de perfecte boom ook in huis worden gehaald. En wordt er druk met vriendinnen gebeld om dagen af te spreken om lekker te gaan shoppen. Nu met een geldig excuus! Heerlijk die kerstperiode, zo gezellig. Weet je wat het nog gezelliger kan maken? Een bezoekje aan de kerstmarkt van Antwerpen! Het is sowieso geen straf om een dagje in Antwerpen te shoppen, maar als je het kunt combineren met de kerstmarkt. Moet je het zeker niet nalaten. De kerstmarkt in Antwerpen is het bezoeken waard!

De Kerstmarkt in Antwerpen

De kerstmarkt in Antwerpen, ideaal om alvast wat kerstsfeer te proeven. Het is een van de grootste kerstmarkten van België. Net over de grens, goed te bereiken en enorm gezellig.


TIP VAN DE REDACTIE: Met de trein naar de Kerstmarkt
Wist u dat u momenteel heel voordelig met de trein naar de kerstmarkt in Antwerpen kunt gaan? Lees meer...

Leuk: Schaatsen

De kerstmarkt van Antwerpen heeft het allemaal. Ook heel leuk als uitje voor het hele gezin. Voor de kids is er een ijsbaan aangelegd. Schaatsen kunt u zelf meebrengen of ter plaatse huren.

Het Centrum is Kerst

Het centrum van Antwerpen wordt omgetoverd in een grote kerstmarkt. Allemaal gezellige marktkraampjes vol met leuke kerstspulletjes, afgewisseld met stalletjes waar je van een heerlijk glaasje glühwein kunt genieten. Aan hapjes ontbreekt het ook zeker niet. Ideaal om ideetjes op te doen voor het kerstmenu.

Welke kerstmarkten zijn er nog meer?

In Belgie zijn de kerstmarkten van Antwerpen en Brussel het meest bekend. In Nederland zijn de kerstmarkt Valkenburg en de kerstmarkt Maastricht erg gezellig. In Duitsland heb je verreweg de meeste kerstmarkten. Lang niet alle kerstmarkten zijn even bijzonder. Er zijn echter een paar steden die het groots aanpakken. Bekijk het overzicht op kerstmarkten Duitsland.
kerstman antwerpen tip Help ons! Bent u naar de kerstmarkt in Antwerpen geweest?

Wat vond u ervan? Heeft u een leuke tip of foto?

We horen het graag. Misschien plaatsen wij uw tip of foto wel op de site.

Mail ons op
tips@kerstmarkt-antwerpen.nl